imag1 imag2 imag3 imag6
imag7 imag8 imag9rolunkmic1kituntetesekmic2munkatarsakmic3kiadvanyokmic4kapcsolatimag10 trcorner
 
 
 
Intró
 
Hírek, események
 
Akciós ajánlatunk
 
Vásárlási feltételek
 
Újdonságok

Balázs Sándor
Román képviselők a dualista Magyarország parlamentjében

ledge

Üdvözöljük a Kriterion Könyvkiadó webáruházában.

 

Magyarországi vásárlók a következő internet címen juthatnak hozzá termékeinkhez:
http://www.kriterion.ro/shop.php?lang=1
Romániai vásárlók
Az általunk forgalmazott termékek online megrendeléssel vásárolhatók meg Románia területén. Könyveinket sorozatok szerint csoportosítjuk. Ha meg szeretné vásárolni valamelyik könyvet, akkor kérjük, hogy tegye be a kosárba. A kosár tartalmát ki lehet üríteni, a darabszámot lehet módosítani. Amennyiben a darabszámot módosította, kérjük, kattintson az újraszámolás gombra. Ha befejezte a vásárlást, akkor a vásárlás befejezése gombra kattintva átkerül a regisztrációs oldalra. Itt külön jelöljük, hogy vásárlónk magánszemély vagy cég. Mindkét esetben ki kell tölteni a megfelelő űrlapot. Ha már korábban vásárolt, akkor kérjük, írja be az e-mail címét a mezőbe és az Ön adatai betöltődnek.
A vételár a házhozszállítás költségét nem tartalmazza!
Beérkezett megrendeléséről automatikusan egy válasz e-mailt küldünk Önnek, amelyben visszaigazoljuk megrendelését, a megrendelt termékek számát, valamint a teljes vételárat. A megrendelt termékeket postán szállítjuk házhoz az ország egész területén. A házhozszállítás utánvéttel történik: a megrendelt termékek árát és a kézbesítés költségét a küldemény átvételekor lehet kifizetni.
Egyéb felmerülő kérdés esetén forduljon ügyfélszolgálatunkhoz a kriterion@kriterion.ro e-mail címen.

BANKKÁRTYÁS FIZETÉST EGYELŐRE NEM ÁLL MÓDUNKBAN ELFOGADNI!
Adatvédelem.
A honlapot üzemeltető Kriterion Könyvkiadó Kft. kijelenti, hogy a vásárló adatait nem adja át harmadik félnek vagy szervezetnek. A személyes információk csak megrendeléshez, szerződéshez kötöttek, így azokat csak kapcsolattartáshoz, tájékoztatáshoz használjuk.

redge
Az oldal üzemeltetője:
Kriterion Könyvkiadó
Copyright© 2009
KRITERION
Minden jog fenntartva.
imag13 foother imag12